top of page

Valpar till salu & planerade valpar

Vi är uppfödare av Cavapoovalpar - Cockerpoovalpar - Labradoodlevalpar - Goldendoodlevalpar

På den här sidan ser du vilka valpar våran kennel har tillgängliga just nu och vilka kullar vi förväntar oss att få längre fram. Vi vill säkerställa att våra valpar kommer till trygga hem och ställer därför höga krav på våra valpköpare. När man tingat sin valp får man regelbundna uppdateringar, filmer och videos från oss. Man är sedan välkommen att hälsa på om man har möjlighet när valpen är runt 3 och 6 veckor gammal. Bor man långt bort går även FaceTime bra. Vi erbjuder livslångt stöd och vill gärna ha framtida kontakt även när valpen flyttat. Med valpen får man en pärm med all info, ett stamträd och mat för första tiden. Man får också med en filt som doftar mamma och syskon. När valpen flyttar är den veterinärbesiktigad, avmaskad, vaccinerad, chipmärkt och dolda fel-försäkrad.

F1b Cockerpoovalpar väntas

Nu är vår F1 engelska Cockerpootjej Mango parad med vår dvärgpudel Asterix och vi väntar F1b Cockerpoo valpar kring mors dag! 

Valparna förväntas bli vita med aprikosa tecken eller aprikosa tror vi och de blir runt 30 cm höga och runt 4-6 kilo.

Mango är en ljusaprikos ca 30 cm hög och ca 6 kilo tung Cockerpootik. Hon är en härlig familjehund som gärna följer med familjen på deras äventyr. Social, sprallig och väldigt mysig! En sån som man bara älskar när man träffar henne. Lättlärd och otroligt charmig! Mango är hälsotestad med patella ua, ögonlyst ua, PRA fri och DNA testad för över 200 andra sjukdomar och fri från alla. Hon har stamträd. 

Asterix är en vit pudel med aprikosa fläckar som är ca 30 cm hög och väger runt 3,5 kilo. Han är också en väldigt social och trevlighund! Barnkär och en kille som kommer överens med precis allt och alla. Kommer man och hälsar på så får man massa pussar och kramar och nya hundar som han träffar är hans bästisar på några minuter.  Asterix är hälsotestad med patella ua, ögonlyst UA och hereditärt PRA fri. Han har stamtavla. 

Tidigare valpar

Några bilder på tidigare valpar från vår kennel

tidigare2.jpg
valpar2024h.jpg
valpkorg.jpg
tidigare1.jpg
bottom of page